O nama

About University

Kompanija "Orfej" je počela s radom 1991. godine, a od 1997. godine bavi se uvozom i prodajom keramike i sanitarija. Asortiman je proširen ponudom namještaja, rasvjete i tepiha prestižnih italijanskih brendova.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, profesionalnosti, konstantnom ulaganju u razvoj i usavršavanje stručnog osoblja i asortimana, Kompanija "Orfej" je izrasla u vodeću firmu u BiH koja se bavi opremanjem enterijera. Proizvodi koje zastupamo su izloženi u salonu koji se prostire na oko 2000 kvadratnih metara.

Kvalitet naše usluge prepoznali su mnogi poslovni partneri, arhitekte i maloprodajni kupci koji nam iz godine u godinu ukazuju povjerenje, o čemu govori niz referentnih objekata koje smo do sada opremili.

U salonu Orfej možete pronaći keramiku za sve namjene, sanitarnu opremu, namještaj za stambene i poslovne prostore, profesionalnu i dekorativnu rasvjetu, tepihe i itisone, PVC podove i linoleume, vezivna sredstva, aditive za beton, cijevne sisteme i druge proizvode, a naše stručno osoblje će Vam pružiti tehničku pomoć i savjete prilikom odabira materijala.

Naša kompanija svojim prodajnim asortimanom, vlastitom distribucijom i stručnim osobljem, stalnim usavršavanjem i praćenjem svjetskih trendova i tehnologija, želi svim klijentima pružiti maksimalnu prodajno-tehničku uslugu, pri čemu će stil i kvalitet biti na prvom mjestu.

Posjetite nas i uvjerite se u naše prodajne mogućnosti!

Gdje se nalazimo

Orfej d.o.o.
Ivana Gorana Kovačića bb
78000 Banja Luka BiH
tel: +387 51 347 690
fax: +387 51 300 055
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

RADNO VRIJEME
Pon. – Pet. 08:00 h – 20:00 h
Sub. 08:00 h – 18:00 h