O nama

O nama

Kompanija Orfej je osnovana 1991. godine.

Godinama kompanija je širila svoju ponudu, pa je uz italijanske brendove obuće i modnih asesoara, postala ekskluzivni uvoznik keramike i sanitarne opreme najvećih imena iz ove branše.

Brendovi koje zastupamo su: Mirage, Laminam, Panaria, Lea Ceramiche, Cotto d’Este, Baldocer, Atlas Concorde, Keope, FAP Ceramiche, Marazzi, Graniti Fiandre, San’t Agostino, Rondine, Trend, Mosaico+, Forbo, Vorwerk, Tarkett, Gerfloor, Catalano, Duravit, Villeroy&Boch, Laufen, Mapei, itd.

Asortiman je kasnije proširen ponudom italijanskog namještaja, tepiha i rasvjete, te se tako Orfej izdvojio na tržištu kao firma koja nudi sve za opremanje enterijera na jednom mjestu.

Brendovi namještaja i rasvjete koje zastupamo: Natuzzi Italia, Natuzzi Editions, Cattelan Italia, Bontempi, Tonin Casa, Arrital Cucine, Gruppo Euromobil, Marchetti iluminazione, Foscarini, Carpet Edition, itd.

Osim opremanja enterijera, Orfej ima kapacitet i iskustvo u opremanju mnogih javnih objekata poput bolnica, hotela, zatvora, sportskih objekata, tržnih centara, banki, restorana, benzinskih pumpi, bazena, te drugih objekata. U ove objekte su isporučivani i ugrađivani materijali različitih namjena poput hidro i termo izolacija, aditiva za beton, krovnih izolacija, fasadnih obloga, parketa, laminata, itisona, PVC i elektroprovodnih podova, kao i keramika i sanitarna oprema za odgovarajuće namjene i opterećenja.

Proizvodi brendova koje zastupamo su izloženi u modernom izložbeno-prodajnom salonu koji se prostire na više od 2.000 kvadratnih metara.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, profesionalnosti, konstantnom ulaganju u razvoj i usavršavanje stručnog osoblja i asortimana, kompanija Orfej je izrasla u vodeću firmu u Bosni i Hercegovini u branši kojom se bavi.

Kvalitet naše usluge prepoznali su mnogi poslovni partneri, arhitekte i maloprodajni kupci koji nam iz godine u godinu ukazuju povjerenje, o čemu govori niz referentnih objekata koje smo do sada opremili.

Svojim proddajnim asortimanom, vlastitom distribucijom, stalnim usavršavanjem stručnog osoblja i praćenjem svjetskih trendova i tehnologija, nastojimo klijentima pružiti maksimalnu prodajno-tehničku uslugu, pri čemu će estetika i kvallitet biti na prvom mjestu.